Esimerkki oy

Tämä on esimerkki sivusta, jonka voit tilata edullisesti yrityksellesi, värit ja mahdolliset kuvat voit tietysti päättää itse. Tilatessasi kotisivun meiltä annat meille luvan tilata puolestasi webhotellin yrityksellesi, johon voimme lisätä myös  halutessasi sähköpostin samalla verkkotunnuksella. Esim. info@omayritys.fi. Jos sinulla on jo webhotelli, voimme tietysti käyttää sitä.

Tähän kohtaa lyhyt kuvaus yrityksestä, sen toiminnasta, asiakkaista yms. Tekstin ei tarvitse olla pitkä, tärkeää että kerrot kuitenkin ne olennaiset asiat, jotta uusi kävijä ymmärtää heti mistä on kysymys.

Esim: Olen sähköasentaja Kurikasta, toimin koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Palvelen pääasiassa yksityisiä asiakkaita. Ota yhteyttä!

Miksi pitäisi olla oma kotisivu?

Jokaisella yrityksellä olisi hyvä olla oma kotisivu, paikka josta asiakas voi käydä katsomassa yrityksen yhteystiedot pikaisesti. Omalla sivulla pääset yleensä Googlen ja muiden hakukoneiden ensimmäiselle sivulle, aika usein suoraan ensimmäiseksi. Tällä tavalla pääset hallitsemaan myös mitä hakutuloksissa näkyy.

Kokeile hakea Googlessa yrityksesi nimeä. Löytyikö yhteystiedot helposti?

Jotta siis asiakas saa sinuun yhteyden!

Contact us

Sijainti

en_GB